Wat is Lestétiek!

Lestétiek! bestaat sinds 2012 en is een professionele salon gespecialiseerd in resultaatgerichte en huidverbeterende gelaatsverzorgingen voor haar en hem. Geen enkele huid is hetzelfde. En dus is iedere behandeling steeds weer aangepast aan de behoeftes van uw huid op dat moment.
Maar Lestétiek! staat ook voor ontspanning en tijd voor jezelf.

Bij Lestétiek! wordt gewerkt met het hoogwaardige en huidverbeterende topproduct Environ. De minerale make-up van Jane Iredale sluit hier volledig bij aan. Deze make-up, gebaseerd op pure mineralen, is vrij van vulmiddelen zoals talk, bewaarmiddelen en synthetische geur- en kleurstoffen, en dus goed voor uw huid!

We vinden onze gezondheid belangrijk, maar al te vaak komt de huid, ons grootste orgaan hierbij op de laatste plaats. Door een regelmatige professionele huidverzorging, gecombineerd met een dagelijkse verzorging thuis, kunt u uw huid en uzelf een enorme dienst bewijzen. Een mooie gezonde huid is natuurlijk deels erfelijk bepaald maar door een consequente verzorging met kwalitatieve producten kunt u zelf heel wat bijsturen en ondertussen ook het verouderingsproces vertragen. Ik geef u hierover graag advies.

Draag zorg voor uw huid, u heeft er maar een!

Contact & Openingstijden

Gladiolenlaan 20
4542 CZ Hoek
0031 6 41 505 088
E-mail: hanneke@lestetiek.nl
Woensdag van 09.00 tot 17.00 uur
Donderdag van 09.00 tot 17.00 uur
Vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur
Zaterdag op afspraak
Inschrijfnummer KvK in Middelburg: 54284147
Privacyverklaring